Netwerkbeveiligingsservices

Network Security Services Partner

Netwerkbeveiliging is het voorkomen en beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsnetwerken. Als filosofie vormt het een aanvulling op eindpuntbeveiliging, die zich richt op afzonderlijke apparaten; netwerkbeveiliging richt zich in plaats daarvan op de interactie tussen die apparaten. ITAF-netwerkbeveiligingsingenieurs zullen de bloedlijn van uw bedrijf behouden en uw netwerk stabiel en beveiligd maken.

Wat is de cloudfirewall?

Eerste verdedigingslinie voor uw netwerk tegen indringers.

Cloud-firewalls zijn ontworpen om het netwerk en de gebruikers van een organisatie te beveiligen. Niet zoals een traditionele hardware-firewall op locatie, maar off-site geïmplementeerd vanuit de cloud. Dit type firewall kan worden genoemd: Software-as-a-service firewall (SaaS-firewall) of Firewall-as-a-Service (FwaaS).

Waarom kiezen voor een cloud-firewall en hoe kan ITAF u helpen?

Het hebben van een cloudgebaseerde firewall betekent dat bedrijven niet afhankelijk hoeven te zijn van on-prem services. Dit leidt tot een netwerkontwerp waarbij alle locaties van de organisatie kunnen worden beveiligd door één enkele firewall of één firewallcluster. Dit resulteert in een performanter bedrijfsnetwerk en lagere kosten voor het onderhoud van de firewall (s). Een klant kan volledig eigenaar zijn van de firewall via een webinterface. De ingenieurs van ITAF staan ​​klaar voor tweedelijnsondersteuning en onderhouden de firewall door de dagelijkse beveiligingspatches toe te passen.

E-mailvirus, malware en phishing-bescherming

Phishing en spam, wat is dat en hoe dit te voorkomen?

Malware en virussen zijn software die opzettelijk is ontworpen om gegevens op een computer of server in het netwerk te beschadigen. Malware wordt vaak op de computer (eindpunt) van een eindgebruiker geplaatst via een specifieke techniek via e-mail, phishing genoemd. Phishing staat voor social engineering-aanval die vaak wordt gebruikt om gebruikers- en bedrijfsgegevens te stelen, inclusief inloggegevens en creditcardnummers. Het gebeurt wanneer een aanvaller, die zich voordoet als een vertrouwde entiteit, een slachtoffer misleidt om een ​​e-mail te openen.

Hoe dit te voorkomen en hoe ITAF in deze afbeelding past?

ITAF biedt een professioneel antivirus- en antimalwarefilter voor alle inkomende e-mails van uw organisatie. Daarnaast kan ITAF online veiligheidsbewustzijnstraining geven om het personeel te leren hoe ze op een veilige manier moeten werken, phishingmails kunnen herkennen en voorkomen dat ze de verkeerde acties ondernemen wanneer ze een phishingmail ontvangen.

Netwerk en host-gebaseerd
inbraakdetectiesysteem (HIDS & NIDS)

Monitor, analyseer en bescherm een ​​systeem tegen netwerkgebaseerde bedreigingen

Host intrusion detection systems (HIDS) en network intrusion detection systems (NIDS) zijn methoden voor beveiligingsbeheer voor computers, servers en netwerken. In HIDS worden anti-bedreigingstoepassingen zoals firewalls, antivirussoftware en spyware-detectieprogramma’s geïnstalleerd op elke netwerkcomputer die tweerichtingstoegang heeft tot de externe omgeving, zoals internet. In NIDS wordt anti-bedreigingssoftware alleen op specifieke punten geïnstalleerd, zoals servers die een interface vormen tussen de externe omgeving en het te beschermen netwerksegment.

Hoe kan ITAF u helpen bij het uitvoeren van HIDS en NIDS?

Alle inbraakdetectie (ID) omvat het verzamelen en analyseren van informatie uit verschillende gebieden binnen een computer, server of netwerk, waar ITAF-netwerkbeveiligingsspecialisten mogelijke bedreigingen van hackers en crackers binnen of buiten de organisatie zullen identificeren. Host-gebaseerde en netwerk-gebaseerde ID-systemen hebben hun respectieve voordelen en beperkingen. De meest effectieve bescherming voor een eigen netwerk wordt geboden door een combinatie van beide technologieën die we klaar hebben voor uw bedrijf.

Beveiligingsinformatie en
evenementenbeheerservices (SIEM)

Real-time analyse van beveiligingswaarschuwingen

SIEM-software (Security Information and Event Management) geeft professionals in de beveiliging van ondernemingen zowel inzicht in als een track record van de activiteiten binnen hun IT-omgeving. Het combineerde security event management (SEM) dat log- en eventgegevens in realtime analyseert om dreigingsmonitoring, eventcorrelatie en incidentrespons te bieden met security information management (SIM) dat loggegevens verzamelt, analyseert en rapporteert.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de SIEM-software en hoe ITAF in beeld komt?

Als leider op het gebied van beveiligingsdiensten bezit ITAF de SIEM-software die loggegevens verzamelt en aggregeert die worden gegenereerd in de technologie-infrastructuur van de organisatie, van hostsystemen en applicaties tot netwerk- en beveiligingsapparatuur zoals firewalls en antivirusfilters. ITAF-beveiligingsspecialisten identificeren en categoriseren vervolgens incidenten en gebeurtenissen door middel van software en analyseren deze. De software heeft twee hoofddoelen, namelijk:
– rapporten leveren over beveiligingsgerelateerde incidenten en gebeurtenissen, zoals geslaagde en mislukte aanmeldingen, malwareactiviteit en andere mogelijke kwaadaardige activiteiten en
– stuur waarschuwingen als uit analyse blijkt dat een activiteit tegen vooraf bepaalde regelsets draait en dus een potentieel beveiligingsprobleem aangeeft.

Partner van beheerde beveiligingsservices

Bedreigingspreventie en veilige internettoegang

Wij helpen u uw connectiviteit te beveiligen om aan de privacyregelgeving te voldoen en uw bedrijfsgegevens te beschermen.
ITAF-netwerkbeveiligingsingenieurs zullen de bloedlijn van uw bedrijf behouden en uw netwerk stabiel en beveiligd maken.

Neem voor meer informatie over ITAF Network Security Services contact met ons op en we helpen u graag verder!

Beter dan genezen.

Ga terug naar de pagina Security services en ontdek meer info ...

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.