Zoek
Sluit dit zoekvak.

Redenen om te upgraden van WiFi 5 naar Wifi 6

wifi 6

De evolutie van draadloze connectiviteit is een bewijs van onze behoefte aan snellere en betrouwbaardere netwerken, vooral voor zakelijke doeleinden. De introductie van Wifi 6 markeert een belangrijke mijlpaal en als aanbieder van connectiviteitsoplossingen begrijpen we hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven. Daarom zijn we blij dat we onze klanten de voordelen van Wifi 6 kunnen bieden ten opzichte van zijn voorganger, Wifi 5.

Razendsnelle snelheden

Wifi 6 belooft een grote sprong voorwaarts in snelheid en levert minstens 40% hogere piek datasnelheden voor een enkel clientapparaat vergeleken met Wifi 5. Deze opmerkelijke toename in doorvoer vertaalt zich in snellere downloads, soepeler streamen en een algeheel verbeterde
online-ervaring.

Uitgebreide dekking

Een van de opvallende kenmerken van Wifi 6 is het vermogen om een betere dekking te bieden. Dit is vooral cruciaal in omgevingen met veel aangesloten apparaten, omdat Wifi 6 de gemiddelde doorvoer per gebruiker minstens vier keer verbetert in omgevingen met hoge dichtheid. Of je nu thuis, op kantoor of in een drukke openbare ruimte bent, Wifi 6 zorgt voor een betrouwbaardere en consistentere verbinding.

Efficiëntie versterkt

Wifi 6 gaat niet alleen over snelheid; het gaat om efficiëntie. Met het vermogen om de netwerkefficiëntie met meer dan vier keer te verhogen, optimaliseert deze technologie van de volgende generatie de gegevensoverdracht, vermindert de latentie en verbetert de algehele netwerkprestaties. Dit is met name gunstig voor toepassingen die realtime responsiviteit vereisen.

Redder batterij levensduur

Mobiele apparaten zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en het behoud van de levensduur van de batterij is van het allergrootste belang. Wifi 6 is ontworpen om energiezuiniger te zijn en ervoor te zorgen dat uw apparaten langer verbonden blijven zonder dat de batterij leegraakt. Deze functie is vooral waardevol voor gebruikers die onderweg zijn en afhankelijk zijn van hun smartphones, tablets en andere draagbare apparaten.

Hoe kan ITAF helpen?

Hier leest u hoe we WiFi 6 gebruiken om uw connectiviteitservaring te verbeteren:

Toegangspunt beheer

Ons 12 MRC artikel over toegangspunten omvat volledige monitoring, licenties voor draadloze controllers en configuratie back-ups met beveiligingspatches. Dit zorgt ervoor dat uw netwerk veilig, stabiel en up-to-date blijft.

Geavanceerde hardware

We zetten hoogwaardige hardware in, zoals de Cisco 9105 AXI, om de voordelen van Wifi 6 te maximaliseren. Dit toegangspunt is uitgerust om aan de toegenomen eisen van moderne draadloze netwerken te voldoen.

Strategische locatieonderzoeken

Bij onze draadloze locatieonderzoeken worden locaties bezocht en gemeten om de optimale plaatsing van toegangspunten te bepalen. Met ervaring in het beheren van projecten met meer dan 100 toegangspunten garanderen wij de hoogst mogelijke dekking en prestaties afgestemd op uw specifieke behoeften.

Consistente mogelijkheden

Terwijl we Wifi 6 omarmen, behoudt ITAF dezelfde mogelijkheden als bij Wifi 5. Van authenticatiemethoden zoals captive portal en op gebruikersnaam/wachtwoord gebaseerde directoryservices tot certificaatauthenticatie en vooraf gedeelde sleutels: we zorgen voor een naadloze overgang zonder de veiligheid of functionaliteit in gevaar te brengen.

Als u er klaar voor bent om uw organisatie te voorzien van de nieuwste draadloze technologie, neem dan gerust vandaag nog contact met ons op of boek een gratis gesprek.

Boek een gratis gesprek

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).