Zoek
Sluit dit zoekvak.

Icinga camp Belgrado

Icinga camp Belgrade

Icinga camp: ITAF nodigt met veel plezier alle monitoring enthousiasten uit in het kantoor te Belgrado, op 24 september 2016.

Wat is Icinga?

Icinga is een gratis software netwerk applicatie die oorspronkelijk in 2009 werd geïntroduceerd als “fork” voor de Nagios systeem-monitoring applicatie. Het woord “Icinga” komt voort uit de Zulu taal en betekent “het zoekt naar” – Icinga 2 heeft een nieuw object-based, rule-driven configuratie formaat geïntroduceerd dat gebruikersvriendelijke functies aanbiedt, gefocust op monitoring, notificatie, visualisering en rapportering. De Icinga 2 functies kunnen geconfigureerd worden op aanvraag, als default of via externe koppelingen die compatibel zijn met Icinga 1.x en zijn gebruikersinterface.

Wat is Icinga camp?

Icinga camp is een eendaags, regionaal evenement toegewijd aan Icinga. Het bevat verschillende thema’s zoals de “best practices” van monitoring, addons en tools maar ook hun voortdurende ontwikkeling en verbetering.

In tegenstelling tot presentaties over de huidige staat van het project, zal je in staat zijn meer te weten te komen over de tool door het Icinga team en de community. Ongeacht of je nu een beginner of een ervaren Icinga gebruiker bent – kom erbij om te discussiëren rond de laatste trends en ontwikkelingen in de Icinga wereld en het beheer van de moderne IT-infrastructuur.

Waar & Wanneer?

Het Icinga camp zal plaatsvinden, zoals hierboven vermeld, op 24 September in het ITAF kantoor in Belgrado, Durmitorska 1. Meer details rond de locatie kan u steeds op Google Maps terugvinden, door hier te klikken. Indien je meer vragen hebt rond het Icinga camp of de locatie, aarzel niet ons te contacteren via mail of telefonisch op het nummer +381 69 277 90 46.

Deel dit bericht:

Inhoudsopgave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik de onderstaande knop om je CV en sollicitatiebrief te uploaden (verplicht).