Website ontwikkeling

WordPress website ontwerp en ontwikkeling

Ben je klaar voor de toekomst? Of je nu een commerciële website nodig hebt voor je bedrijf of een website voor de club of vereniging, ITAF bouwt websites die voldoen aan de huidige eisen van de moderne internetgebruiker.

ITAF webdesign

De troeven van een website gebouwd door ITAF

Eenvoudig aanpasbaar

De WordPress websites zijn volledig aanpasbaar. Pas zelf de inhoud van de website aan (tekst en foto's) dankzij de gemakkelijk te gebruiken backend.

Responsive

Alle WordPress websites zijn responsive. Deze zijn m.a.w. perfect leesbaar op laptop, tablet, smartphone en alle andere toestellen die op internet kunnen.

Snel

Dankzij de SSD Hosting worden de WordPress websites een stuk sneller ingeladen dan bij klassieke hosting.

Up to date

Dankzij een bijhorend abonnement worden de WordPress websites continu up-to-date gehouden. Dit zowel op gebied van beveiliging als op gebied van de functionele sofware updates zelf.

Waarom kiezen voor een website van ITAF?

Aangepast aan smartphones en tablets

Wist u dat meer dan 65% van de websites bezocht worden op een tablet of smartphone? Daarom is elke WordPress website door ITAF responsive, zodat deze ook op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets mooi worden weergegeven.

Eenvoudig aanpasbaar

Veel webdesigners maken klanten afhankelijk voor eventuele aanpassingen. Bij de WordPress websites van ITAF is er een admingedeelte, waarop u zelf alle teksten en foto’s kan aanpassen.

Betaalbaar

Deze WordPress websites worden aan een heel scherp tarief aangeboden. Door een heel efficiënte samenwerking tussen de project manager, web developer en web designer wordt de ontwikkelingstijd zo kort mogelijk gehouden.

Web Design Development

WordPress onderhoude & Veiligheids updates

WordPress onderhoud verwijst naar een verscheidenheid aan taken die worden gebruikt om de prestaties, beveiliging en kwaliteit van uw WordPress site voortdurend te controleren en te verbeteren.

Waarom is WordPress onderhoud essentieel
voor het succes van uw website?

Onderhoudstaken voor WordPress zijn belangrijk om uw site soepel te laten werken. De voordelen van regelmatig onderhoud zijn onder meer extra beveiliging en een hogere sitesnelheid.

Regelmatig onderhoud kan zelfs uw zoekmachineoptimalisatie (SEO) een boost geven, aangezien zoekmachines de voorkeur geven aan sites die snel laden en gemakkelijk te gebruiken zijn. Een site die langzaam laadt en fouten bevat, zoals verbroken koppelingen, lijkt minder betrouwbaar. Deze dingen kunnen ertoe leiden dat gebruikers uw site verlaten.

Bovendien hebben internetgebruikers een korte aandachtsspanne. Als ze niet snel kunnen vinden wat ze zoeken, is de kans groter dat gebruikers des site verlaten. Ze verlaten uw site liever om hun doelen gemakkelijk ergens anders te bereiken dan zonder succes lang op uw site rond te snuffelen.

Daarom kan onderhoud zelfs uw conversiepercentage beïnvloeden. Door uw site professioneel en bruikbaar te houden, maximaliseert u uw kansen om bezoekers aan te trekken, zodat de kans groter is dat ze terugkerende gebruikers worden.

Welke updates worden
er dagelijks uitgevoerd?

Updaten van WordPress core
(grote en kleine publicaties)

Het is belangrijk om WordPress altijd bij te werken naar de nieuwste versie om bugs en beveiligingsproblemen op te lossen. De website moet up to date blijven met de nieuwste versie om ervoor te zorgen dat de website zo veilig mogelijk is.

Thema's en plug-ins bijwerken

Thema's en plug-ins worden regelmatig bijgewerkt. Dit omvat beveiligingsupdates, bug fixes en updates om compatibel te blijven met de nieuwste versie van WordPress. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste versies van de thema's en plug-ins om van deze upgrades te profiteren.

Website-ondersteuning

Heeft u professionele website-ondersteuning nodig?

Als u hulp nodig heeft bij een bestaande of nieuwe website, zal ons gespecialiseerde team ervoor zorgen dat uw online aanwezigheid op zijn best blijft.

Neem voor meer informatie over ITAF Website-ondersteuning contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief