HubSpot

HubSpot Partner

ITAF is HubSpot Partner die u kan voorzien van HubSpot’s tools en integraties voor Marketing, Sales, CMS, klantenservice en automatisering van datakwaliteit. ITAF’s HubSpot consultants zullen uw bedrijf helpen groeien door HubSpot tools in uw infrastructuur te implementeren en u door het volledige onboarding proces te leiden. Als HubSpot’s Certified Partner is ITAF klaar om de uitdagingen en kansen van uw bedrijfsuitbreiding en B2B groei aan te gaan.

HubSpot

Marketing Hub

HubSpot’s Marketing Hub is software die u kan helpen uw bezoekersaantallen te vergroten, een sitebezoeker om te zetten in een klant en complete inbound marketingcampagnes uit te voeren. ITAF kan u helpen bij het implementeren van deze software en u een dieper inzicht in de functionaliteiten bieden door middel van een onboarding proces.

Populaire functies

Marketing Hub
HubSpot

Sales Hub

Sales Hub

ITAF kan u Sales CRM software bieden waarmee u diepere inzichten in prospects kunt krijgen, taken kunt automatiseren en ten slotte meer deals kunt sluiten. De consultants van ITAF helpen u bij de implementatie. Ze kunnen u ook helpen alle functionaliteiten van software te begrijpen door middel van een grondig onboarding proces.

Populaire functies

HubSpot

Service Hub

ITAF kan u voorzien van een compleet installatie,- implementatie,- en onboarding proces voor de klantenservicesoftware van HubSpot. Deze software helpt uw organisatie niet alleen om contact te leggen met klanten door taken te organiseren en regelmatig feedback te ontvangen, maar zal ook de kennisbank van de organisatie uitbreiden, waardoor sneller kan worden gereageerd op toekomstige incidenten.

Populaire functies

Service Hub
HubSpot

CMS Hub

CMS Hub

De contentmanagementsoftware van HubSpot is flexibel en gebruiksvriendelijk, of je nu een marketeer of ontwikkelaar bent. Het geeft een persoonlijke en veilige ervaring. Met deze software kunt u eenvoudig webpagina’s maken en personaliseren die zijn geoptimaliseerd om conversies te verbeteren. De consultants van ITAF helpen u bij de implementatie en bieden u ook een gedegen onboarding proces.

Populaire functies

HubSpot

Operations Hub

ITAF kan u voorzien van installatie, implementatie en een dieper begrip van de functionaliteiten van HubSpot’s Operations Hub. Deze geavanceerde tool biedt een toolset die de apps synchroniseert, klantgegevens organiseert en opschoont en bedrijfsprocessen automatiseert, allemaal onder één centraal CRM platform.

Populaire functies

Operations Hub

HubSpot Partner

Hoe kan ITAF u ondersteunen met HubSpot CRM?

ITAF gecertificeerde specialisten kunnen u uit de eerste hand hulp en ondersteuning bieden met HubSpot licenties en het onboarding proces.

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief