Services

ITAF - een IT en ICT-infrastructuurpartner

ICT Managed Services

Onze ICT managed services zorgen ervoor dat technische oplossingen worden ontwikkeld op basis van uw bedrijfsbehoeften en op de juiste manier worden onderhouden. In het geval van incidenten, problemen of wijzigingen worden de taken en uitdagingen efficiënt en in overeenstemming met de oorspronkelijke architectuur en het projectplan aangepakt. We bieden zowel volledig on-site ICT managed services en consultancy als eerste en tweede lijn managed services voor KMO en middelgrote tot grote bedrijven.

Microsoft Azure Cloud

Microsoft Silver Partner

ITAF een breed scala aan Microsoft-cloudoplossingen bieden, waaronder essentiële applicaties zoals Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Sharepoint, ingebouwd als Microsoft 365 modern workplace-pakket en gebaseerd op infrastructuur en platformservices aangedreven door Microsoft Azure.

De Microsoft-consultants van ITAF zullen uw bedrijf laten groeien binnen:

IT-services op maat voor elk bedrijf

Het opzetten van complexe IT-systemen, het ondersteunen van uw servers en netwerken, IT-infrastructuur, cloudservices, 24/7 monitoring van uw bedrijfskritische applicaties en het beschermen van uw gegevens – dit zijn slechts enkele van de taken die ITAF voor uw bedrijf kan opnemen.

Expertisegebieden:

IT support
Infrastructure and telephony

Professionele en ervaren IT-partner voor IT-infrastructuuroplossingen en managed services.

ITAF’s IT-infrastructuur managed services en telefonie bieden klanten technische expertise en ervaring. Onze professionals kunnen u assisteren bij de meest complexe zakelijke vereisten van de klant.

ICT-infrastructuur expertise in:

Cloud- en hosting managed services

ITAF biedt u internettoegang en een privénetwerkverbinding tussen uw kantoor en uw servers in het datacenter. ITAF heeft zijn eigen ruimte in meerdere datacenters waar een geavanceerd multiservice-netwerk is gebouwd voor het beheren en voorzien in alle behoeften van klanten zowel in België als internationaal. ITAF is ook door RIPE erkend als een internetprovider.

Cloud- en hostingdiensten omvatten:

Cloud and Hosting
Security

IT beveiliging preventie, bescherming, recovery en training

ITAF helpt klanten cyberaanvallen te voorkomen en af te handelen door cyber-exposure te begrijpen en te beheren, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen en pragmatische en effectieve IT bescherming kunnen bieden.

Security services omvatten:

Netwerkinfrastructuur diensten

Ons team van field engineers is zeer bekwaam, ervaren, toekomstgericht en efficiënt.
We gaan steevast voor een uitmuntende oplevering op basis van onze geïntegreerde vaardigheden en vastberadenheid. Uw project, volgens uw specificaties en tijdlijn, uitvoeren is de ultieme waarde voor ons team. We bewijzen het elke dag.
We ontwikkelen uw nieuwe kantoorruimte en maken het een betere plek.

Field Services
ITAF hardware

One-stop-shop voor de professional

One-stop-shop voor alle soorten hardware, van pc’s, laptops, smartphones tot servers, VoIP, VPS-hosting…

Door onze up-to-date kennis kunnen we onze klanten adviseren, installatie en configuratie op locatie uitvoeren.

Ben je klaar voor de toekomst?

De troeven van een website gebouwd door ITAF:
Of je nu een commerciële website nodig hebt voor je bedrijf of een website voor de club of vereniging, ITAF bouwt websites die voldoen aan de huidige eisen van de moderne internetgebruiker.

Web Design Development

Wilt u meer weten over ITAF-services?

Neem voor meer informatie over onze ICT-diensten contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.