Referenties

Referenties

Bedankt dat je een loyale klant bent.

Onze gewaardeerde klanten

ITAF ondersteunt elke dag meer dan 1500 internationale klanten met verschillende ICT-services, waardoor we ons best doen om elke taak op tijd en op verzoek te voltooien.

NorthFreeze

northfreeze

Tinneke Van Thienen

Site Manager

Beoordeling van betrokkenheid bij ITAF

In 2017 hebben we besloten om een ​​volledige revisie van ons IT-systeem uit te voeren. We kiezen voor ITAF om een ​​nieuwe server (cloudgebaseerd) te installeren, omdat dit ons het meeste vertrouwen gaf en ook de prijzen concurrerend waren in vergelijking met andere spelers in de markt. Ze hebben alles voorbereid, van begin tot eind, gaande van installatie van nieuwe internetlijnen op al onze sites tot volledige installatie van de server. Toen we in maart 2018 naar ons nieuwe gebouw verhuisden, creëerde ITAF een soepele overgang voor alle IT-zaken. ITAF onderhoudt ook veel van onze software, variërend van standaardsoftware (bijvoorbeeld Office 365), als ondersteuning voor onze partners voor specifieke software.

Diensten (ICT support)

ITAF had / heeft een belangrijke rol bij de installatie en het onderhoud van servers. Onderhoud en levering van hardware, back-up en updates van software, evenals het bieden van antwoorden op dagelijkse vragen. Zij doen een driemaandelijkse evaluatie van onze IT-systemen.

Customer satifaction

De stabiliteit van een IT-systeem kan tegenwoordig niet worden overschat. Vooral met alle informatie (zowel software als data) in de cloud, waren we enigszins bang om te springen ... maar toch zijn we erg blij met dit systeem! Als er problemen zijn, is het ticketingsysteem een ​​goede manier om problemen aan te pakken die niet urgent zijn. Met het externe systeem kunnen IT-ingenieurs op afstand helpen om problemen op te lossen. Als het echt dringend is, zijn er mensen in Gent om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

ICASA

Eric_Vernaeve-icasa

Eric Vernaeve

International Business Development Manager

Beoordeling van betrokkenheid bij ITAF

ICASA heeft ITAF al sinds 2016 ingeschakeld om professionele datacenterdiensten aan te bieden, waaronder netwerkconnectiviteit, beveiliging, 24/7 monitoring in een private cloudservicesetup in de datacenters in Antwerpen (ADC) en Brussel (BDC). Dit in een redundante setup die vereist is voor de ICASA Suite. In 2018 heeft ICASA ITAF gevraagd om extra beveiligde virtuele verwerkingskracht, server- en opslagcapaciteit in te zetten in de ICASA ITAF Private Cloud op basis van een flexibele, softwaregedefinieerde datacenterinstallatie. In een gezamenlijke inspanning zullen de ICASA- en ITAF-teams doorgaan met het verbeteren van de private cloudserviceplatforms met geavanceerde oplossingen.

Diensten (ICT support)

Betreft diensten: ICASA kan vertrouwen op de uitgebreide ICT-ondersteuning en consultancy ervaring van de ITAF-consultants en -engineers, inclusief hands-on datacenterdiensten en monitoring van zakelijke services.

Customer satisfaction

ICASA waardeert de efficiënte aanpak, competenties en ervaring in het leveren van robuuste managed cloud-services zeer. Als zodanig biedt ITAF toegevoegde waarde met een team dat meedenkt met de ICASA-systeemingenieurs en SaaS-oplossingsadviseurs en de vereiste uitdagingen van de moderne cloudservicevereisten op de juiste manier aanpakt en oplost.

BUUR

buur

Nina Reyntjens

Landscape Architect

Beoordeling van betrokkenheid bij ITAF

Betrokkenheid met ITAF en BUUR cvba (BUreau voor URbanism) - een toonaangevend multidisciplinair team van gepassioneerde stedenbouwkundigen, architecten, landschapsarchitecten, ruimtelijke planners en mobiliteitsexperts dat gestart is in juli 2019. In zeer korte tijd kon ITAF de uitdagingen begrijpen waarmee we geconfronteerd worden in de toekomst. We waarderen de snelheid en efficiëntie van ITAF in de dagelijkse ondersteuning en de ondersteuning in specifieke (infrastructurele) behoeften.

Diensten (ICT support)

Onze samenwerking staat voor (proactief) serverbeheer, monitoring en onderhoud, hardwarebeheer (ITAF is ook een verkooppartner voor hardware), telefonie, cloud beveiligd netwerkbeheer: netwerkinfrastructuur, WiFi, VPN op verschillende locaties. ITAF-services voor BUUR bestaan uit monitoring via een veilige desktopbeheertool, dagelijkse ICT-ondersteuning voor alle gebruikers (50+) via een ticketsysteem en wekelijks on-site support, cloudservices (gegevensback-up) en consultancy indien gewenst over verschillende onderwerpen.

Customer satisfaction

ITAF denkt out of the box, ze denken samen met ons over mogelijke oplossingen die beter bij ons passen dan standaardmethoden. Eerst moesten we ons aanpassen aan de schone en gestructureerde methode die ze hanteren voor tickets en problemen, maar na een korte tijd realiseerden we ons dat dit een zeer duidelijke, snelle en correcte manier is om problemen aan te pakken voor een groot team met een complex IT-systeem . We zijn ervan overtuigd dat ITAF ons bedrijf kan helpen om het efficiënter te maken en geloven dat ze in staat zijn IT-oplossingen op maat uit te rollen voor onze specifieke toekomstige behoeften.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.