Microsoft Dynamics 365 Digitale Transformatie

Microsoft Dynamics 365
Digitale Transformatie

Geïntegreerde beheeroplossing ‘State of Art’voor elk bedrijf

Oplossing voor digitale transformatiepartner

Er zijn meer dan enkele dingen die Dynamics 365 Business Central u kan helpen met digitale transformatie en uw bedrijf gestructureerder kan maken in processen, georganiseerd in financiën en ontwikkeld in resourceplanning.

Dynamics 365 Business Central-training

Business Central introductie training (16 uur)

ITAF ondersteunt uw digitale transformatie op een manier om een ​​tweedaagse training (16 uur) voor uw financiële afdeling uit te voeren.Uw bedrijf wordt voorbereid op de implementatie van alle voordelen Dynamics 365 Business Central ERP voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Prijzen

90 EUR per uur

Schema

2 dagen
(2 blokken van acht uur)

Wat is inbegrepen en wat leert u in Dynamics 365 Business Central-training?

Digitale transformatiebenadering

Hoe kan ITAF u helpen bij het instellen van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

1

Evaluatie

ITAF zal de volledige evaluatie uitvoeren van de huidige situatie en alle benodigde informatie, documentatie en tijdschema’s met betrekking tot migratie met BC ERP oplossing. Ons team bestaat uit financiële,- en verkoopadviseurs en daarom streven we ernaar uw tijd te besparen, de kosten te verlagen en u een zo effectief mogelijk ERP-perspectief te bieden voor uw zakelijke behoeften.

2

Implementatie

Biedt u eersteklas technische,- en praktische ondersteuning bij de integratie van apps via Power BI en Business Central content packs, toegankelijkheid (apparaatgerelateerd, in apps en in consument-verkoper workflow). ITAF biedt een consistente en gestructureerde aanpak bij het implementeren van alle functies die zijn overeengekomen in fasen van evaluatie en optimalisatie, binnen de overeengekomen tijdlijnen en volgens het initiële plan zonder enige negatieve impact op lopende bedrijfsactiviteiten.

3

Optimalisatie

Het instellen van de configuratie van modules na evaluatie van uw zakelijke vereisten, kunnen ITAF experts de optimalisatie van functionaliteiten, algemene of specifieke bedrijfsprocessen behandelen – de rollen en accounts gerelateerd aan uw bedrijfsomvang en behoeften, de BC modules worden aangeboden met betrekking tot zakelijke behoeften (bijv. financiën , verkoop, opslag, projectbeheer enz.) en het proces van het importeren van de gegevens en integratie met andere systemen / platforms.

4

Ondersteuning

24/7 ondersteuning, training worden gegeven over de specifieke rollen en consultancy met functies en mogelijkheden nadat de implementatie is voltooid en gerelateerd aan de groei en behoeften van uw bedrijf.

ITAF - Your Digital Transformation Partner

Business Central training en ondersteuning

Hoe vindt u uw digitale volwassenheid belangrijk voor uw bedrijf? Als het creëren van waarden voor moderne werkplekbeleving, is ITAF klaar om uw bedrijf op de juiste manier te leiden om uw bedrijf te ontwikkelen en digitaal te transformeren. Het instellen van Dynamics 365 Business Central als uw ERP-oplossing efficiënt zal worden uitgevoerd, desalniettemin is deze gebouwd op de bestaande of een nieuwe infrastructuur.

Neem voor meer informatie over Microsoft Dynamics 365 Business Central-training en onze oplossing voor digitale transformatiepartners contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief