Microsoft Dynamics 365 Business Central – het nieuwste Microsoft ERP-systeem

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Microsoft Dynamics 365 Business Central presenteert het nieuwste Microsoft ERP-systeem. Business Central biedt een nieuwe waarde door integratie met andere Microsoft-cloudservices, waaronder Office 365, en kan worden aangepast of uitgebreid voor specifieke branchebehoeften met PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

In het tijdperk van digitale transformatie zijn constante veranderingen een standaard geworden in het bedrijfsleven. Grote evolutie is aan de gang in bijna alle industrieën. De meest succesvolle bedrijven zijn al begonnen hun fruit te oogsten door uit te breiden naar flexibele cloudplatforms. Ze bereiken dit onder meer door te voldoen aan de vereisten van realtime klanten door uitgebreide en volledige gegevens te verzamelen, bedrijfsintelligentieresultaten te analyseren en te reageren op klantaanvragen met behulp van geavanceerde automatisering in het bedrijfssysteem.

Dit ERP-systeem vertegenwoordigt een unieke, complete oplossing voor het beheer van financiën, operations, verkoop en klanten, magazijnen en productie, evenals de mogelijkheid om gemakkelijk over te schakelen van boekhoudprogramma’s en verouderde ERP-systemen.

De essentie is dat we met Business Central de mogelijkheid hebben om:

  • Profiteer van het non-stop beschikbare ERP-systeem
  • Maak het gebruikers gemakkelijker om te werken door zich in een zeer vertrouwde, intuïtieve omgeving te bevinden die u het gevoel geeft dat u deel uitmaakt van het Office-pakket
  • Een groot voordeel hebben ten opzichte van de concurrentie met een efficiënter en sneller bedrijfsproces

Wat is nieuw in Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft heeft de gebruikersinterface verbeterd. Het is net, gemakkelijk te navigeren, gemakkelijk te personaliseren en biedt krachtige functies, zoals Excel-integratie in verschillende weergaven.

Documenten zoals facturen, offerte enz zijn gebaseerd op Microsoft Word en zijn heel gemakkelijk te onderhouden.Een van de meest effectieve verbeteringen is integratie met e-mail via Outlook.

Wanneer we e-mail verzenden of ontvangen in Outlook, kunnen we klikken op het pictogram Business Central om informatie weer te geven, zoals verkoop, openstaande bestellingen enz. Integratie met Outlook werkt zowel in de desktopversie van Outlook als in Outlook Web Access.We kunnen het hele bedrijfsproces van begin tot eind uitvoeren zonder Outlook te verlaten.

Een verkoopvertegenwoordiger ontvangt bijvoorbeeld een e-mail waarin om een offerte wordt gevraagd.Nu kan een verkoper zonder een e-mail achter te laten een aanbieding genereren en deze verzenden. Als de ontvanger antwoordt en vraagt om een bestelling te plaatsen, kan de verkoper met één klik een e-mail naar een bestelling of een factuur verzenden. Dit is een zeer krachtig principe en we kunnen verwachten snel de “gouden standaard” in ERP-systemen te worden.

Besluitvorming werkt ook prima in Business Central. Als we bijvoorbeeld een aanbieding voor de verkoop van een bepaald artikel voorbereiden en deze hoeveelheid overschrijdt de beschikbare verbruiksartikelen, wordt een waarschuwing weergegeven. Er is ook een Power BI-sectie die trends en historische gegevens weergeeft en voorspellingen biedt. Voor het voorbereiden van vergaderingen is er de functie Verzenden naar Powerpoint, die ervoor zorgt dat we in de presentatie drill-downgegevens kunnen uitvoeren, die direct worden weergegeven aan de bron in Business Central.

Hoe kan ITAF u helpen?

Dit was ons artikel over Microsoft Dynamics 365 Business Central, het nieuwste Microsoft ERP-systeem. ITAF, Microsoft Partner kan uw bedrijf helpen bij de implementatie en ontwikkeling van bedrijfsoplossingen. Onze kennis, referenties en vele jaren ervaring op dit gebied vertegenwoordigen het hoogste kapitaal en de grootste waarde van het bedrijf.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer uit deze categorie
Ongelezen inhoud
Je hebt nog meer interessante onderwerpen om te ontdekken 84%
Scroll Up

Blijf geïnformeerd

Abonneer op onze nieuwsbrief