Microsoft Office 365

Microsoft 365 Office Suite Support Services

De Microsoft 365-suite-apps op hun best en bovendien met de juiste tooling om de app te volgen. Het is het Office dat u kent, plus hulpmiddelen om u te helpen beter samen te werken, zodat u altijd en overal meer gedaan kunt krijgen. ITAF kan uw gegevens migreren naar Microsoft 365 en u helpen met licentiebeheer.

Cloud Microsoft 365 Office Suite​

Wat is Microsoft 365 Office Suite?

Als een cloudgebaseerde abonnementservice brengt Microsoft 365 (voormalig Office 365) de beste tools samen voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door de beste apps in zijn klasse te combineren, kan Microsoft 365 iedereen overal maken en delen op elk apparaat.

Wat is inbegrepen in Microsoft 365 Apps?

Microsoft 365 is een cloudgebaseerd samenwerkingsplatform met Office-toepassingen en andere productieve services waarop gebruikers zich kunnen abonneren op basis van hun behoeften. Gebruikers hebben dus via internet toegang tot e-mails, contacten, agenda- en andere kantoor-apps zoals Excel, Word, PowerPoint, Outlook, OneNote, en Teams toegang via internet.

Waarom Microsoft 365 Office Suite?

Voordelen van Microsoft 365 Office suite

Microsoft 365-applicaties biedt gebruikers de basisproductiviteitstoepassingen die nodig zijn om werk gedaan te krijgen in de moderne onderneming. Office 365 verhoogt uw productiviteit met betrouwbare toegang tot services zoals e-mail, agenda, bestanden delen, online vergaderen, instant messaging.
word
Werk waar u maar wilt
Of u nu online of offline werkt, vanaf uw computer, tablet of telefoon. Microsoft 365 staat altijd voor u klaar. Het ondersteunt pc, Mac, Android, iOS en Windows.
excel
Vertrouwd en nog beter
Microsoft 365 werkt zichzelf automatisch bij. U beschikt dus altijd over de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint en nog veel meer.
powerpoint
Veilig, veiliger, veiligst
Hoogwaardige gegevensbeveiliging. Bij ITAF richten we ons altijd op beveiliging. We voorkomen ook gegevensverlies dankzij back-up voor Microsoft 365-applicaties.
onenote
Gemaakt voor teamwerk
Met Microsoft 365-applicaties is het samen flexibeler maken van documenten. Het is gemakkelijk om documenten te delen, samen te werken en chat- en video-oproepen te gebruiken om het werk gedaan te krijgen.
sharepoint
Meer waar voor uw geld
Met lage opstartkosten en de mogelijkheid om gebruikers en services toe te voegen wanneer nodig, biedt Microsoft 365 het rendement dat u nodig hebt om te slagen.
teams
Microsoft 365 office suite ondersteuning
IT-ondersteuning via internet en 24/7 IT-ondersteuning via internet en 24/7 telefonische ondersteuning voor kritieke problemen.

Microsoft 365 office suite FAQ

Veelgestelde vragen over Microsoft 365-applicaties

Bekijk de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Microsoft 365-applicaties. Als u nog andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Microsoft 365 verwijst naar abonnementen met toegang tot Office-toepassingen plus andere productiviteitsservices die via internet zijn ingeschakeld (cloudservices), zoals Lync webconferenties en Exchange Online gehoste e-mail voor bedrijven, en extra online opslag met OneDrive en Teams wereldminuten voor thuis.

In sommige gevallen kunnen organisaties de afzonderlijke onderdelen van Microsoft 365-services aanschaffen, maar in het algemeen als u besluit uw bestaande infrastructuur naar Microsoft 365 te migreren, zou de Office 365 office suite een goede oplossing zijn.

De Microsoft 365-apps die u op uw pc of Mac installeert, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, zijn beschikbaar wanneer u niet online bent.

U kunt uw abonnement op elk moment annuleren. Afhankelijk van het product en het type abonnement dat u hebt.

ITAF is een gecertificeerde Microsoft-partner en als zodanig kan ITAF u helpen migreren naar Microsoft 365-apps of aangepaste oplossingen voor uw bedrijf ontwikkelen. Onze teamleden zijn opgeleide en gecertificeerde Microsoft 365-specialisten die klaar staan ​​om u te ondersteunen bij de implementatie van Microsoft 365 office suite.

Microsoft 365 Office Suite Support

Hoe kan ITAF u helpen met Microsoft 365-applicaties?

Als u net begint met Microsoft 365 office suite en u wilt weten wat is opgenomen in Microsoft 365, kan ITAF u helpen! MIcrosoft 365-apps bevat meer producten die u kunt gebruiken om u productiever te maken. De ondersteuning van ITAF voor Microsoft 365 office suite helpt u bij het opzetten van een omgeving op de juiste manier en biedt uw organisatie 24/7 beheer en ondersteuning.
Neem voor meer informatie over Microsoft 365 office suite en zijn applicaties, contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Mis geen andere Microsoft services

Ga terug naar de Microsoft servicespagina en ontdek meer info ...

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.