Politika o privatnosti

Ova izjava objašnjava koje informacije koriste i/ili čuvaju veb stranice ITAF-a.

1. Prikupljanje podataka o posetiocima

 • Za svakog posetioca veb stranica, veb server ne prepoznaje niti čuva bilo koje informacije koje se tiču domena ili adrese e-pošte.
 • Informacije prikupljene preko veb stranica (tj. putem kontakt formulara i statistikom posetilaca ove veb stranice) koriste se isključivo za interni pregled i za kontaktiranje zainteresovanih posetilaca. Ove informacije se ne dele ni sa jednom drugom organizacijom.

2. Politika kontaktiranja, ispravke i uklanjanje podataka

 • Ako nas kontaktirate putem kontakt formulara, bićete kontaktirani u vezi sa vašim konkretnim pitanjem. Nećete primati periodične elektronske poruke od ITAF-a sa informacijama o novim proizvodima, uslugama ili događajima.
 • Ako nam dostavite svoj telefonski broj, možete biti kontaktirani od naše strane u vezi sa Vašim pitanjem. Ovaj telefonski broj se neće koristiti za druge (marketinške) svrhe.
 • Može se dogoditi da se informacije iskoriste za nove, neočekivane namene koje prethodno nisu otkrivene u našem obaveštenju o privatnosti. Ako se naša praksa o informisanju u nekom trenutku u budućnosti promeni, objavićemo promene pravila na našoj veb stranici kako bismo vas obavestili i pružili mogućnost da se isključite iz ove nove upotrebe. Ako ste zabrinuti kako se vaše informacije koriste, molimo vas da periodično proverite našu veb stranicu da biste pročitali politiku o privatnosti.
 • Na zahtev pružamo posetiocima sajta pristup njihovim informacijama koje smo sakupili i održavali (npr. ime, adresa e-pošte, telefonski broj). Korisnici naših veb lokacija mogu zatražiti ove informacije slanjem e-pošte na adresu info@itaf.eu.
 • Na zahtev nudimo korisnicima naših veb stranica mogućnost da isprave netačnosti u kontaktnim informacijama. To se može učiniti tako što ćete nam poslati e-poruku na adresu info@itaf.eu.
 • Na zahtev ćemo izbrisati vaše kontakt informacije. Pošaljite nam e-poruku na info@itaf.eu. i navedite nam tačno ime, adresu e-pošte i broj telefona.

3. Dodatne informacije

U pogledu:

 • Kolačića: koristimo kolačiće za čuvanje preferencija posetilaca. Molimo pročitajte našu Politiku o korišćenju kolačića za detaljnije informacije.
 • Ad servera: mi ne sarađujemo niti imamo posebne odnose sa bilo kojom Ad server kompanijom.
 • Sigurnosti: imamo odgovarajuće mere zaštite u našim fizičkim objektima kako bismo se zaštitili od gubitka, zloupotrebe ili promene podataka koje smo od vas prikupili na našoj veb stranici.

Ako smatrate da ove veb stranice ne prate navedenu politiku o informisanju ili imate dodatna pitanja, ne oklevajte da nas kontaktirate putem e-pošte info@itaf.eu.

Ova veb stranica koristi kolačiće za osiguranje najboljeg korisničkog iskustva prilikom posete. Klikom na bilo koje mesto na ovoj veb lokaciji, vi se slažete sa našom politikom o kolačićima.

Nous utilisons des cookies pour optimiser notre site Web et notre service.