ITAF schenkt iPads aan woonzorgcentrum en serviceflats

Het IT-bedrijf ITAF schenkt vijf Apple iPads voor de bewoners van woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw en de serviceflats in Beerse.

Het idee om de iPads ter beschikking te stellen kwam van Chris Cnaepkens, verantwoordelijke voor de ITAF-vestiging in Beerse, en zijn dochter Zoë. Zoë deed recent stage in een woonzorgcentrum in Malle en vernam heel wat ontroerende verhalen over het gemis van kinderen en kleinkinderen. Daarom wilden ze samen iets ondernemen in hun eigen gemeente.

“De iPads zullen gebruikt worden in het woonzorgcentrum en de serviceflats waar de bewoners ook tot 29 april geen bezoek mogen ontvangen om hun goede fysieke gezondheid stabiel te houden. Op die manier kunnen ze toch contact houden met hun dierbaren”, vertelt een tevreden directeur Luc Stessens toe. Chris Cnaepkens en zijn dochter Zoë hopen dat andere collega’s in diverse gemeenten hun voorbeeld volgen. “Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor de bewoners van de woonzorgcentra. Laat ons dat voor ogen houden in deze coronatijden”, aldus Cnaepkens.

Graag bedanken wij Chris Cnaepkens & HLN.be om dit samen mogelijk te hebben gemaakt.

Nieuwe website – ITAF.eu enterprise-editie

Hij is er! Met trots kondigen we onze nieuwe ITAF 2020-website aan! Met u in gedachten, biedt ITAF.eu een eenvoudigere navigatie door onze portfolio en onze informatie is slechts een klik verwijderd: de nieuwste trends en producten, onze geschiedenis, contact en expertise: alles toegankelijk in een oogopslag! Lees meer over de nieuwe ITAF website in het volgende artikel!

Hoogtepunten – Wat is nieuw?

Diensten (itaf.eu/services)

 

ITAF Services

Ondersteuning van meer dan 1500 klanten per dag betekent dat we een portfolio hebben met meer dan 100 services die verband houden met verschillende ICT-eisen. Daarom hebben we een gestructureerde portefeuille in categoriegroepen met speciale bestemmingspagina’s die zijn gericht op de specifieke productservices. Deze services hebben betrekking op de ICT-infrastructuur, de implementatie van Microsoft-producten, IT-beveiligingshacks, cloud- en hostingoplossingen, ICT-field services en geschikte hardware-apparatuur. Op deze manier kunnen we onze website gebruikers vertellen wat we doen en hoe we hun bedrijven kunnen helpen met elke ICT-gerelateerde ondersteuning en concept.

Categorieën:

Microsoft Services
IT-ondersteuningsdiensten
IT-infrastructuur & telefonie
Cloud & Hosting
Beveiligingsapparatuur
ICT-field services
Hardware & Software
Moderne werkplek

Blog

 

ITAF Blog

Als we het hebben over de nieuwste trends en releases van producten, maar ook over implementatietips die nuttig zijn voor elke onderneming, heeft de nieuwe blogpagina 7 categorieën geïntroduceerd, waarin elk specifieke blogposts verzamelt.
Of het nu gaat om bedrijfstoepassingen of complete ICT-infrastructuur waardevolle informatie, ITAF-blog is een plek om antwoorden te vinden, op de hoogte te blijven en op de hoogte te blijven van de nieuwste branche-informatie.

Contactpagina’s

 

ITAF Contact

Hoewel beheer op afstand en beheer van ICT-ondersteuning onze expertise is, streven we ernaar ons bedrijf te lokaliseren. Als een interventie op locatie voor regionale klanten nodig is of door aanwezig te zijn in één van onze lokale ServiceCentra.
Elk van onze 9 locaties – 7 in België en 2 in Servië – hebben een speciale bestemmingspagina en duidelijke contactgegevens die iedereen gemakkelijk kan helpen een dichtstbijzijnde servicecentrum te vinden.
Op een paar manieren kan u rechtstreeks contact met ons op nemen – via website, telefoon of ter plaatse.

ICT-servicecentra en kantoren:

IT-ondersteuning Gent
IT-ondersteuning Brussel
IT-ondersteuning Antwerpen
IT-ondersteuning Roeselare
IT-ondersteuning Turnhout
IT-ondersteuning Leuven
IT-ondersteuning Oud-Heverlee
IT-ondersteuning Belgrade
IT-ondersteuning Novi Sad

ITAF – Modern Workplace Partner

 

Modern Workplace

In een stap met digitale transformatie en power BI-tools onder leiding van onze experts, blijft ITAF groeien als een moderne partner op de werkplek, waardoor de markt sneller wordt door ICT-infrastructuren te implementeren en te optimaliseren met de beste tools en platforms.

ITAF verwelkomt Netcon vanaf 2020

De mensen achter Netcon met een uitstekende track record wat dienstverlening betreft hebben het team van ITAF vervoegd sinds 1 januari 2020.

Achter de schermen zal hard gewerkt worden aan de integratie van de twee organisaties. Netwerken en tools moeten aan elkaar gekoppeld worden en de collega’s dienen hun kennis te delen.

Zelf zullen de klanten niks merken van deze integratie. Iedereen bij Netcon blijft namelijk op post, dagelijks het beste van zichzelf gevend voor de klanten. Door de jaren heen werd een goede naam en faam opgebouwd op vlak van dienstverlening en daar willen we niet aan tornen.

Maar in de toekomst biedt deze samenvloeiing uiteraard een aantal voordelen voor de klanten van Netcon die verwelkomt worden door ITAF. Vanaf heden kan er een veel uitgebreider portfolio aangeboden worden. ITAF brengt namelijk veel bijkomende kennis en expertise in. Zo is ITAF erkend internet en telefonie provider en gespecialiseerd in complexe datacenter oplossingen.

Een greep uit een aantal concrete nieuwe diensten die kunnen aangeboden worden aan de bestaande klanten van Netcon bovenop de huidige dienstverlening:

* De levering en installatie van Multifunctional printers (A4 & A3 MFP’s)

* Begeleiding en implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision)

* Een moderne werkplekoplossing – implementatie en ondersteuning (Microsoft 365)

* Nearshoring van administratieve en IT profielen

* Advies & tooling rond GDPR

* Security services

Het versterkte team staat terug klaar in 2020 om het beste van zichzelf te geven!

ITAF op Superprestige Cyclocross in Gavere

Als onderdeel van onze interesse voor buitenactiviteiten en ondersteuning hiervan (wij hebben ook ons eigen fietsteam), waren we dit weekend aanwezig bij de Superprestige Cyclocross in Gavere, Oost-Vlaanderen.

Omdat we onze eigen plek in de race zone hadden, waren we blij onze klanten op de stand van de ITAF te ontmoeten en te genieten van het aangename gezelschap en van het weer, evenals van de wielerwedstrijd en competitie in vier categorieën: nieuwkomers, junioren, veelbelovende en elite.

Gefeliciteerd aan de winnaars in alle categorieën en tot volgend jaar!

Enkele foto’s van het evenement:

ITAF on Superprestige Cyclocross in Gavere

ITAF on Superprestige Cyclocross in Gavere

ITAF on Superprestige Cyclocross in Gavere

ITAF on Superprestige Cyclocross in Gavere

Gelukkige verjaardag INTERNAUT!

Gelukkige verjaardag INTERNAUT!

De “Internaut” dag wordt op 23 augustus gevierd. Het is een jubileum van het World Wide Web, dat in de periode 1989 -1990 door CERN laboratoria in Zwitserland werd ontwikkeld. Vanaf die dag in 1991 werd het internet toegankelijk voor nieuwe gebruikers. Het woord internaut stamt af van twee woorden: Inter (internet) en Naut (in het Grieks – zeeman) en het betekent iemand die tijd vrijmaakt om de 4 hoeken van het internet te ontdekken.

Kan je jezelf nog een dag zonder het internet voorstellen? Wij van ITAF ook niet 🙂

Icinga camp Belgrado

Icinga camp: ITAF nodigt met veel plezier alle monitoring enthousiasten uit in het kantoor te Belgrado, op 24 september 2016.

Wat is Icinga?

Icinga is een gratis software netwerk applicatie die oorspronkelijk in 2009 werd geïntroduceerd als “fork” voor de Nagios systeem-monitoring applicatie. Het woord “Icinga” komt voort uit de Zulu taal en betekent “het zoekt naar” – Icinga 2 heeft een nieuw object-based, rule-driven configuratie formaat geïntroduceerd dat gebruikersvriendelijke functies aanbiedt, gefocust op monitoring, notificatie, visualisering en rapportering. De Icinga 2 functies kunnen geconfigureerd worden op aanvraag, als default of via externe koppelingen die compatibel zijn met Icinga 1.x en zijn gebruikersinterface.

Wat is Icinga camp?

Icinga camp is een eendaags, regionaal evenement toegewijd aan Icinga. Het bevat verschillende thema’s zoals de “best practices” van monitoring, addons en tools maar ook hun voortdurende ontwikkeling en verbetering.

In tegenstelling tot presentaties over de huidige staat van het project, zal je in staat zijn meer te weten te komen over de tool door het Icinga team en de community. Ongeacht of je nu een beginner of een ervaren Icinga gebruiker bent – kom erbij om te discussiëren rond de laatste trends en ontwikkelingen in de Icinga wereld en het beheer van de moderne IT-infrastructuur.

Waar & Wanneer?

Het Icinga camp zal plaatsvinden, zoals hierboven vermeld, op 24 September in het ITAF kantoor in Belgrado, Durmitorska 1. Meer details rond de locatie kan u steeds op Google Maps terugvinden, door hier te klikken. Indien je meer vragen hebt rond het Icinga camp of de locatie, aarzel niet ons te contacteren via mail of telefonisch op het nummer +381 69 277 90 46.

Scroll Up